гр.София
+359888907915
skyservice92@abv.bg

Почистване на апартаменти и къщи

Услуги за всеки дом или офис

Професионално почистване

„Домът е моята крепост” е казал някой, но не и ако той е зле поддържан и чистотата е занемарена. Това води след себе си рискове от множество инфекции, болести или алергии.

Домашната прах е сред основните причинители на алергии. В световен мащаб броят на децата и възрастните с алергии към домашна прах се увеличава с всяка изминала година. Нечистотиите, микробите, плесента и мухълът могат да са основен фактор за влошено здравословно състояние на нас и нашите деца. За това поддържането на хигиена и чистота вкъщи е от жизнена важност.

Стараем се да поддържаме дома си чист и подреден, но понякога това ни коства повече усилия от колкото можем да си позволим и не винаги резултата е на нужното ниво.

Почистването на дома отнема все повече от ценното ни време, забързаното ни ежедневие понякога е едно от условията да можем да отделяме все по малко време за поддържането на чистотата вкъщи.

Ние можем да се погрижим за вашият дом вместо вас. Така ще ви остане повече време и сили, които да използвате по най-добрия начин за себе си. Ние ще гарантираме, че атмосферата в дома ви е здравословна за вас и хората, които обичате.

Call Now Button
error: Content is protected !!